joi, 27 martie 2008

Fotbal, Liga a III-a >> Cetatea Suceava a refăcut distanţa de 15 puncte


Sport




Cetatea.sigla.JPGVictoria obţinută marţi de Cetatea, pe teren propriu, scor 4-0 cu CFR Paşcani, coroborată cu remiza Aerostarului la Galaţi, reface diferenţa de 15 puncte dintre formaţia suceveană şi gruparea antrenată de Ion Radu. Mai mult, „aviatorii” sunt acum la doar un punct în faţa echipei Willy Bacău, care a învins categoric în deplasarea de la Bârlad.

Lupta pentru locul secund, care oferă dreptul de participare la barajul de promovare în Liga a II-a, se anunţă a fi una acerbă, în condiţiile în care trei formaţii (Aerostar Bacău, Willy Bacău şi Politehnica Galaţi) sunt despărţite de numai trei puncte. Din această ecuaţie pare să fi ieşit Pambac Bacău, formaţia care în tur a făcut o cursă de urmărire a Cetăţii. „Brutarii” numără etapă de etapă înfrângerile, ultimul eşec înregistrându-l pe teren propriu cu Laminorul Roman, adversara de vineri a sucevenilor.

La polul opus al clasamentului, Bujorii Tg. Bujor şi CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au făcut iarăşi paşi greşiţi, astfel că obiectivul de evitare a retrogradării va fi tot mai greu de realizat. Laminorul Roman, cu 24 de puncte, nu este scăpată de griji, mai ales că urmează să primească vizita liderului, iar locul 15 poate fi unul retrogradabil, în condiţiile în care în alte serii din Liga a III-a vor fi echipe clasate pe acelaşi loc, dar cu un număr mai mare de puncte.


Clasament