joi, 27 martie 2008

Prefectul Orest Onofrei este dorit de PNL la conducerea CJ Suceava


Presedintele interimar al Organizatiei judetene a PNL, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat ca liderii nationali ai partidului i-ar fi propus prefectului de Suceava, Orest Onofrei, sa candideze la sefia Consiliului Judetean din partea PNL la alegerile locale.

Prodan a spus ca pentru filiala liberala este "o onoare" sa aiba un candidat de asemenea valoare, adaugand ca varianta Onofrei este avuta in vedere de liderii centrali ai partidului, deoarece prefectul este bine cotat in sondaje.
Pe de alta parte, prefectul Orest Onofrei a infirmat declaratiile liderului judetean liberal, precizand ca este apolitic, dupa ce, de la 1 ianuarie 2006, a devenit inalt functionar public.

Orest Onofrei a fost lider judetean al PNL Suceava, pana la data cand a optat intre politica si functia de inalt functionar public, in calitate de prefect.
Pana in prezent, PNL Suceava nu si-a desemnat un candidat la sefia CJ Suceava si nici nu a avansat propuneri nominale.
La sefia CJ Suceava si-au anuntat intentia de a candida liderul judetean al PSD si presedinte in exercitiu al CJ, Gavril Marza, si liderul judetean al PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur.