marți, 26 august 2008

Andra şi Măruţă au avut o nuntă ca-n poveşti

Cântăreaţa Andra şi prezentatorul emisiunii „Happy Hour” , Cătălin Măruţă, au avut parte de cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Sâmbăta aceasta, tinerii îndrăgostiţi au mers la altar pentru a-şi jura iubire veşnică. Încă de la orele prânzului, sute de fani ai Andrei şi ai lui Cătălin au luat cu asalt biserica la care s-a oficiat cununia religioasă, urmărindu-i cu sufletul la gură pe cei doi. Familia şi prietenii au fost alături de Andra şi Măruţă la cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Asemenea prinţeselor din basme, îmbrăcată într-o rochie lungă, bătută cu pietre, proaspăta doamnă Măruţă a fost însoţită la altar de naşul cuplului. În prezenţa rudelor şi a prietenilor, patru preoţi au oficiat slujba de cununie prin care au unit în faţa lui Dumnezeu destinele celor doi.

La „Poarta sărutului”

Pentru a respecta tradiţia oraşului natal al vedetei Pro Tv, Andra şi Măruţă au mers apoi la celebra Poartă a sărutului din Tg. Jiu, unde toţi proaspeţii căsătoriţi obişnuiesc să se fotografieze alături de cei dragi. În aplauzele sutelor de localnici şi ale oamenilor veniţi chiar şi din alte oraşe special pentru a-i vedea pe cei doi, Andra şi Cătălin au imortalizat cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Petrecerea a avut loc pe Insula din Tg. Jiu, unde au participat aproape 800 de invitaţi. Înconjuraţi de apele Jiului şi de torţele care luminau podul spre insulă, într-un cort imens special amenajat, nuntaşii au petrecut ca la carte, dar cel mai mult s-au bucurat de fericirea din ochii gazdelor lor.

Mai nou, nunţile româneşti împrumută obiceiuri din occident, aşa că, la nunta vedetelor s-a lăsat cu furatul miresei. Andra a fost „răpită” de un grup de prieteni, iar Cătălin a trebuit să se supună cerinţelor acestora: să cânte cât îl ţin puterile şi să danseze breack dance pentru a-şi putea revedea mireasa. El a cântat din toată inima “Mulţi ani trăiască!”, special pentru Andra care pe 23 august şi-a sărbătorit şi ziua de naştere. Ceea ce a urmat i-a lăsat pe toţi fără suflare. Chiar la miezul nopţii, nuntaşii au avut parte de un real spectatcol de focuri de artificii, care a durat aproape un sfert de oră.

Cei prezenţi au încins ringul de dans, pe muzica interpretată de Angela Similea şi Ovidiu Komornik, Proconsul, Fanfara Zece Prăjini, Provincialii, Daniela Condurache, Nineta Popa sau Taraful din Clejani. Andra şi Cătălin i-au avut alături pe Iulia Vântur şi Marius Moga, Adela Popescu, Dana Rogoz, Irina Loghin, Corina, Delia şi Matteo, Cristina Rus, Anda Adam şi Victor Slav, echipa show-ului „Happy Hour” , colegii miresei de la „Dansez pentru tine” şi mulţi alţii.