marți, 26 august 2008

Seful Politiei Comunitare Radauti, prins beat la volan







politie_copy.jpgŞeful Poliţiei Comunitare a municipiului Rădăuţi, Nicolae Bujdei a fost prins conducând un autovehicul în condiţiile în care avea o alcolemie de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat, informeaza NewsIn.

Bujdei are dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice în stare de ebrietate,

Nicolae Bujdei a fost oprit de poliţişti, duminică, în municipiul Suceava, la intersecţia străzilor Calea Unirii şi Traian Vuia, după ce a intrat cu maşina în zona de protecţie amenajată de poliţiştii rutieri pentru un accident de circulaţie care tocmai se produsese. Deoarece mirosea puternic a alcool, agenţii de circulaţie veniţi să constate accidentul l-au pus să sufle în aparatul etilotest şi au constatat că acesta avea o alcolemie de 0,72 mg/l în aerul expirat.

La momentul producerii incidentului, Bujdei era în afara programului de serviciu şi circula cu un autoturism proprietate personală.

Şefului Poliţiei comunitare Rădăuţi i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, informează IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere.

“Din analiza făcută în cele două luni de când am fost ales primar, am apreciat că activitatea domnului Nicolae Bujdei ca şef al poliţiei comunitare este nesatisfăcătoare”, a declarat şeful lui Bujdei, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.