marți, 26 august 2008

Romania este o tara bolnava?

Citeam astazi pe 9AM un articol despre cazul unei fetite din judetul Suceava care s-a inecat in timp ce martorii de pe mal stateau si faceau poze cu telefoanele mobile. Acestia au fost martori la inecul unei fete de 14 ani, in iazul Lipoveni, din judetul Suceava.
Un singur barbat a intrat in apa sa incerce sa o scoata pe fata care se zbatea in apa, dar nu a reusit sa se descurce si a chemat ajutoare.
Ceilalti barbati stateau pe mal si priveau scena terifianta. Si au continuat sa priveasca si dupa ce pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava au fost chemati in ajutor. Mai mult, martorii tragediei au facut fotografii si s-au fotografiat cu pompierii care au inceput cautarile fetitei.
Reprezentantii ISU au reusit sa recupereze cadavrul fetei, dar printr-un comunicat de presa, isi exprima indignarea fata de modul in care au reactionat martorii la inec.
Oare cat de bolnavi sunt unii oameni? Sa stai si sa vezi cu un OM se ineaca fara sa misti un deget!!!! Chiar nu mai avem nici o sansa sa ajungem o tara normala? Inca mai sper.