marți, 19 august 2008

Un sucevean a incercat sa vanda cannabis unui politist de frontiera


Politistii de frontiera botosaneni, sub indrumarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Botosani, au retinut un tanar sucevean, care oferea cannabis pentru consum, in apropierea unui club din localitate. Acesta si-a prezentat "oferta" unui politist de frontiera, aflat in timpul liber in zona, care si-a anuntat colegii pentru a lua masurile legale ce se impun.

Un sucevean a incercat sa vanda cannabis unui politist de frontiera

Totul a inceput in seara zilei de 15.08.2008, in jurul orei 23.00, cand un politist de frontiera, aflat in timpul liber, in apropierea unui club din mun. Botosani, a intrat in vorba cu un tanar care, la scurt timp, i-

a oferit pentru consum o cantitate de cannabis.

Ofiterul si-a informat colegii din cadrul Detasamentului de Interventiei al I.J.P.F. Botosani, care s-au deplasat la fata locului si l-au retinut pe cel in cauza, numitul Ioan T., in varsta de 23 de ani, din Suceava.

In urma controlului efectuat asupra tanarului si autoturismului in care acesta se afla, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de 6,5 grame de produs vegetal maruntit, care, in urma analizelor de laborator, s-a dovedit a fi cannabis.

Pe timpul cercetarilor, suceveanul a recunoscut ca drogurile ii apartin, acestea fiind destinate consumului propriu si au fost achizitionate din Belgia.

Fata de cele constatate, politistii de frontiera botosaneni i-au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de "oferire de droguri de risc fara drept", "introducere in tara de droguri de risc fara drept" si "detinerea de droguri pentru consum propriu fara drept", cercetarile fiind continuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. � Biroul Teritorial Botosani.