marți, 2 septembrie 2008

Sorin Avram bate palma cu PD-L pentru un colegiu electoral


Politica




sorinCunoscutul jurnalist şi om de radio Sorin Avram, patronul postului de radio TOP 91 din Suceava şi director al săptămânalului JUPÂNU’ este la un pas de a candida pentru un post de deputat, pe colegiul Suceava (centru) din partea PD-L. Avram a mai fost solicitat de echipa lui Gheorghe Flutur (preşedinte al PD-L) să candideze, în anul 2004, când Flutur conducea, la vremea respectivă, PNL Suceava, însă a refuzat diun motive încă necunoscute.

Surse sigure din PD-L ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că discuţiile cu Sorin Avram sunt destul de avansate şi că în cursul zilei de marţi acesta ar trebui să anunţe intrarea sa în competiţia electorală. Jurnalistul sucevean se bucură în momentul de faţă de o bună notorietate, însă trecerea sa de partea cealaltă a baricadei ar putea să însemne o cu totul altă provocare.

Avram ar trebui să candideze în locul lui Marius Vătavu, secretar general al organizaţiei judeţene a PD-L Suceava, anunţat ca fiind candidat pentru Camera Deputaţilor, însă nu cu foarte mari şanse. În cazul în care jurnalistul va face pasul către PD-L, şansele fiind de peste 90 %, el va face echipă cu o parte dintre politicienii pe care până acum „i-a desfiinţat” din punct de vedere al acţiunilor politice.