vineri, 9 ianuarie 2009

Hot din Olt, prins la Vatra Dornei

Un barbat din judetul Olt este cercetat pentru furt calificat si violare de domiciliu dupa ce a fost surprins de politist intr-o casa de vacanta din Vatra Dornei, avand asupra sa bunuri furate de la o alta casa de vacanta din localitate.
Un sucevean a sesizat politia ca persoane necunoscute au patruns in casa de vacanta pe care o detine in Vatra Dornei si ca i-au fost sustrase bunuri in valoare de 650 de lei. In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au constatat ca hotii au patruns in casa spargand un geam, dupa care a luat articole de imbracaminte, truse de scule auto si un casetofon. In timp ce politistii faceau investigatii in zona pentru identificarea autorilor infractiunii, un barbat a sesizat prin numarul de urgenta 112 Politia municipiului Vatra Dornei despre comiterea unui "furt" dintr-o locuinta situata pe strada Negresti din municipiul Vatra Dornei. Deplasandu-se de urgenta la fata locului, politistii l-au surprins pe Ion M. (35 ani) din orasul Draganesti-Olt in casa de vacanta a unui iesean, avand asupra sa bunurile pe care le furase din casa de vacanta a suceveanului care a reclamat furtul.
"In urma extinderii cercetarilor s-a stabilit ca Ion M. este infractor voiajor, iar in urma extinderii cercetarilor, s-a stabilit ca este autorul a inca doua furturi ramase in evidenta cu autor necunoscut, comise pe raza comunei Panaci", precizeaza IPJ Suceava.
Ion M. a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat si violare de domiciliu, iar in cursul zilei de joi, va fi prezentat Judecatoriei Vatra Dornei cu propunerea de arestare preventiva.