miercuri, 5 martie 2008

Sucevenii, chemaţi să-şi petreacă timpul liber la Suceava Shopping City

Inaugurare



Primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Suceava, Suceava Shopping City, construit pe locul întreprinderii Mobstrat, îşi va deschide porţile de luna viitoare, invitându-i pe suceveni să vină să îşi facă aici nu doar cumpărăturile, ci să şi petreacă timpul liber.

Dezvoltatorii primului retail park din Suceava, Priceton Investments şi Argo Real Estate Opportunities, care au investit aproximativ 70 de milioane de euro, au anunţat că Suceava Shopping City va reprezenta pentru suceveni nu doar prezenţa unor mărci de renume, precum Carrefour, Baumax, Mobexpert şi Media Galaxy, ci şi a “peste 120 de magazine, reprezentând un mix generos de produse din domeniul modei, farmacii, centre de îngrijire, servicii, restaurante, şi fast-food-uri, precum şi centre de recreere”.

Mai mult, sucevenii vor avea la dispoziţie şi o zonă amenajată special pentru petrecerea timpului liber, pe o suprafaţă de aproape 3000 de metri pătraţi, la care lucrările vor începe în curând.

Dezvoltatorii noului centru comercial mizează pe prezenţa a aproximativ 600.000 de potenţiali cumpărători, atât din municipiul Suceava, cât şi din zonele învecinate, precum Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Botoşani şi Dorohoi, cu atât mai mult cu cât poziţia acestuia este foarte bună, fiind situat în apropierea Bazarului, pe Bulevardul Calea Unirii nr. 27, stradă cu două benzi pentru circulaţia autovehiculelor, cât şi cu acces asigurat de mijloacele de transport în comun.

Mărci celebre de magazine, prezente pentru prima dată la Suceava

Agentul exclusiv care se ocupă de închirierea spaţiilor comerciale din cadrul Suceava Shopping City, Cushman & Wakefield Activ Consulting, a anunţat că deja, peste 85% din spaţiile din galeria comercială au fost deja contractate.

Printre firmele care vor fi prezente acolo se numără mărci internaţionale şi naţionale foarte cunoscute, precum Takko, House of Art, Kenvelo, Lee Cooper, Fox, Deichmann, Leonardo şi Benvenuti – pe partea de modă, cazinoul MaxBet - pe partea de recreere, KFC şi Bourbon Cafe – pe partea de restaurante şi fast-food, iar pe partea de servicii – Optiblu (accesorii), Miniblu (încălţăminte şi accesorii copii), Ina Center (parfumerie), Centrofarm (servicii) şi Alexandria (librării).

În total, Suceava Shopping City are o suprafaţă închiriabilă de 48.000 de metri pătraţi şi 11.500 de metri pătraţi de galerie comercială, cele mai mari suprafeţe fiind ocupate de hypermarketul Carrefour, de 12.300 de metri pătraţi, operatorul de bricolaje Baumax – 13.000 de metri pătraţi, Mobexpert – 5300 metri pătraţi şi Media Galaxy – 5000 metri pătraţi.