miercuri, 5 martie 2008

Violatorul unei minore în vârstă de 14 ani, dat în urmărire generală

Căutat în toată ţara


Un individ din comuna Vadu Moldovei, condamnat la o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare pentru un viol comis asupra unei minore în vârstă de 14 ani, este căutat de poliţiştii din toată ţara pentru a fi aruncat în spatele gratiilor.

Petrică Botea, în vârstă de 36 de ani, a fost dat în urmărire generală, poliţiştii încercând să-i dea de urme într-un timp cât mai scurt.

Fapta pentru care Botea a fost găsit vinovat de judecători s-a petrecut pe data de 16 septembrie 2006. În acea zi, susţin anchetatorii, Botea a violat o minoră din oraşul Gura Humorului, în pădurea de la Ariniş. Botea şi-a luat victima la bătaie şi a obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale orale şi normale. După ce şi-a satisfăcut poftele sexuale, violatorul şi-a chemat un amic, şofer de taxi, rugându-l pe acesta din urmă să o ducă pe minoră acasă cu maşina.

Petrică Botea este cunoscut cu un comportament antisocial, fiind condamnat de mai multe ori la pedepse privative de libertate ca urmare a săvârşirii mai multor infracţiuni, parte dintre acestea săvârşite pe când era minor.

Orice persoană care deţine informaţii sau date care pot duce la prinderea acestui individ este rugată să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Serviciul unic de preluare a apelurilor de urgenţă - 112.