vineri, 13 iulie 2007

PNL Suceava ingrijorat

PNL Suceava ingrijorat

13-07-2007 11:10
PNL Suceava intenţionează să lanseze o dezbatere publică la care să participe toţi candidaţii suceveni pentru funcţia de europarlamentar, în ideea de a trimite în Parlamentul European

„crema” politicienilor români.

„Avem mulţi parlamentari, acasă, care ne fac de ruşine, dar acum măcar ne spălăm rufele în familie şi ar trebui să ne ferim să se întâmple acest lucru la nivel european”, a arătat purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, vicepreşedintele Mihai Steiciuc.

El a recunoscut că demersul a fost determinat după ce a aflat „despre posibilele candidaturi anunţate de celelalte partide”, în condiţiile în care liberalii suceveni sunt mândri de competitorii săi.

„Am ajuns la concluzia că populaţia nu este corect informată asupra ceea ce înseamnă a fi parlamentar european şi ar putea greşi în opţiuni”, şi-a exprimat îngrijorarea Steiciuc. Dezbaterea publică pe tema alegerilor europarlamentare, potrivit vicepreşedintelui PNL Suceava, Mihai Steiciuc, va avea două subiecte: „Ce trebuie să ştie un candidat la Parlamentul European pentru a nu se face de ruşine?” şi „Cum poate un parlamentar european să ajute zona care îi dă sprijinul?”.

PNL Suceava propune ca deliberarea publică să fie susţinută de toţi candidaţii locali desemnaţi de partide şi să se consume „într-un loc neutru”.

0 comentarii: