vineri, 27 iulie 2007

Prefectul de Suceava: Modernizarea drumului E576 – „un sabotaj“

Prefectul de Suceava:

Modernizarea drumului E576 – „un sabotaj“
27 IULIE 2007

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat, ieri, după ce a inspectat stadiul lucrărilor de modernizare a Drumului European E576, în Suceava, că situaţia este „gravă” pe porţiunea Pojorâta-Iacobeni.

Onofrei a spus că a verificat întregul traseu ce se modernizează, de la Suceava la Poiana Stampei, pe Drumul European E576, şi a apreciat că pe tronsonul Pojorâta-Iacobeni, unde lucrează firma greacă Mochlos, situaţia este îngrijorătoare pentru că se înregistrează întârzieri foarte mari în derularea lucrărilor.

„Lucrările arată a sabotaj. Eu cred că, chiar şi în ţara lor, dacă lucrau în acest fel, ar fi fost arestaţi”, a spus prefectul. El a adăugat că va cere Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să găsească o soluţie pentru ca şi acest tronson de drum să fie modernizat în termenul stabilit prin contract, arătând că altfel Bucovina riscă să fie izolată, pentru că turiştii vor prefera alte zone.

Onofrei a mai spus că firma Mochlos îşi bate joc de cei care trec pe acest drum prin amplasarea de indicatoare în zone în care nu se lucrează şi că va transmite o informare scrisă ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca acesta să cunoască situaţia de fapt din teren.

0 comentarii: