marți, 13 noiembrie 2007

Rugbi. Cupa României >> Rugbiştii suceveni au fost eliminaţi din Cupă!


Sport



RCM Timişoara – CSM Bucovina Suceava 32-10

rugbiSâmbătă, 10 noiembrie, s-au disputat meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei Romaniei. În această fază a competiţiei au participat cele 12 echipe din Divizia Naţională şi 4 formaţii din Divizia A.

Rugbiştii suceveni au pierdut întâlnirea de la Timişoara cu scorul de 10-32. Sportivii antrenaţi de Constantin Vlad au început slab meciul şi au fost conduşi cu 7-0 iar la pauză tabela a arătat un avantaj de 12 puncte în favoarea bănăţenilor, 17-5.

În partea a doua a meciului, timişorenii s-au distanţat decisiv asigurându-şi o victorie confortabilă, 31-10. Pentru suceveni au marcat câte un eseu, Pascari (în prima repriză) şi Creţuleac (repriza secundă).

Cel mai strâns scor s-a înregistrat la partida Sportul – RC Braşov, unde oaspeţii s-au impus doar cu 3-0! Un alt meci interesant a fost între Olimpia şi Farul, constănţenii reuşind să câştige doar cu 19-8. Una dintre surprize a furnizat-o Constructorul Cleopatra, care a învins pe Poli Iaşi cu 24-8 şi este singura echipa calificată din Divizia A.

Iată rezultatele complete ale optimilor:

RC Griviţa – Steaua Bucureşti 0-56

RC Bârlad – CSM U Baia Mare 0-47

Constructorul Cleopatra – Poli Iaşi 24-8

U Cluj – Dinamo Bucureşti 16-32

Olimpia Bucureşti – Farul 8-19

Martelli Buzău – Metrorex 0-32

Sportul Studenţesc – RC Braşov 0-3

RCM Timişoara – Bucovina Suceava 32-10

S-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României: Steaua, CSM U Baia Mare, Constructorul Cleopatra, Dinamo, Farul, Metrorex, RC Braşov şi RCM Timişoara.

Sferturile de finală, semifinalele şi finala Cupei României vor avea loc în 2008. În ianuarie va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea programului din sferturile de finală.

0 comentarii: