luni, 3 decembrie 2007

Prinşi de jandarmi în timp ce vindeau motorina din utilajele pe care lucrau


Actualitate



Doi bărbaţi din Dorohoi au fost depistaţi de jandarmi în timp ce vindeau motorina din utilajele pe care lucrau. Potrivit purtătorului de cuvânt al I.J.J. Suceava, locotenent Cornaci Bogdan, în ziua de joi, 29 noiembrie, în jurul orelor 15.00, membrii unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava au observat în parcarea situată în imediata apropiere a bazarului din municipiul Suceava o persoană de sex masculin care, cu ajutorul unui furtun, scotea combustibil din rezervorul unui buldoexcavator. După ce a umplut o canistră de 20 de litri, bărbatul a transportat-o la un autoturism staţionat în apropiere.

Având în vedere comportamentul suspect al persoanei, membrii patrulei au procedat la legitimarea acesteia, constatând că se numeşte C. Mihai, de 38 ani, din Dorohoi, conducător auto la o societate din municipiul Suceava. Cu ocazia verificărilor efectuate, jandarmii au observat lângă autoturism o altă canistră conţinând 8 litri de motorină. Fiind întrebat cu privire la furtunul din material plastic şi cele două canistre pe care le avea asupra sa, C. Mihai a recunoscut că a sustras combustibilul din rezervorul utilajului pe care-şi desfăşoară activitatea, cu intenţia de a-l vinde unui prieten care-l aştepta în autoturismul din apropiere.

În aceeaşi zi, în jurul orelor 17.00, a fost depistat şi Z. Paul, de 47 ani, din Dorohoi, angajat ca şofer la o societate care execută lucrări de reparaţii la carosabil în municipiul Suceava, în timp ce încerca să vândă unei persoane cantitatea de 10 litri de motorină pe care o sustrăsese din rezervorul utilajului pe care lucra.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.J.J. Suceava, în ambele cazuri au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, dosarele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

0 comentarii: