duminică, 13 ianuarie 2008

Fotbal >> În opinia lui Mitică Dragomir, Goian face 10 milioane de euro


Sport



Dorin Goian Şeful Ligii, Mitică Dragomir a declarat că preţul de 10 milioane de euro, impus de Gigi Becali pentru un posibil transfer al fundaşului Dorin Goian nu este unul ieşit din comun.

Preşedintele Ligii spune că suceveanul Goian se ridică la acel nivel şi că toţi fotbaliştii de valoare din primul eşalon ar trebui păstraţi la club pentru ridicarea nivelului Ligii I.

“Preţul de 10 milioane pentru Goian nu este mare. Păi, dacă ai vrea să-l aduci pe Goian din străină

tate în România, ai putea să îl iei sub suma asta? Dar e român şi d-aia se dau mai puţini bani pe el, că dacă ar fi străin... Dar dacă Goian ar juca câţiva ani, în Anglia, ar ajunge între primii trei fundaşi centrali din Europa. Jucătorii de valoare ar trebui ţinuţi în ţară, dar eu sunt şi obiectiv, îmi trag spuza pe turta mea, pentru că vreau să urce Liga I cât mai mult în clasamente. Totuşi, ar trebui să ne ţinem valorile în ţară şi să nu mai aducem străini de mâna a doua. Băieţii ăia de 50.000-100.000 de euro nici nu sunt jucători, dar fiecare echipă, după puterile ei”
, a declarat Dragomir.

Ultimul club care s-a arătat interesat de suceveanul Dorin Goian este Dinamo Kiev. Ucrainienii s-au arătat dispuşi să plătească 7 milioane de dolari pentru a-şi asigura serviciile fundaşului stelist.

În urmă cu trei săptămâni, în cadrul emisiunii Fair-Play de la Intermedia TV, Dorin Goian a precizat că suma pe care Gigi Becali o cere în schimbul unui transfer al său în străinătate este mult prea mare. Tot atunci, Goian a mai spus că ar prefera un transfer în Germania sau Anglia.

0 comentarii: