vineri, 4 ianuarie 2008

Ion Lungu, primarul de Suceava

Primar de Suceava Ion Lungu, nascut in anul 1961 este casatorit si a absolvit Facultatea de Stiinte Economice. A fost mai intai director la SC 'LIE IMPEX' SRL, apoi pe aceeasi functie la SC 'BUCOVINA TEX'; a practicat si contabilitate la ISCIR-IT si deasemenea a ocupat functia de manager la SC 'AMBRO' S.A. i. Lungu a debutat in politica in anul 2000 pe functia de consilier local PNL.


Un personaj activ, preocupat de problemele din ultima vreme de la SC TERMICA SA; astfel, pentru nerespectarea termenului de finalizare a lucrarilor la sistemul de termoficare, primarul l-a sanctionat salarial pe directorul TERMICA, Placinta Constantin. De curand a fost aprobat proiectul ISPA, proiect ce presupune lucrari la reteaua de apa si canalizare a judetului Suceava; acest lucru va permite reducerea costurilor atat pentru operatorul de apa si canalizare, cat si pentru cetateni.


Serviciul Voluntar pentru situatii de urgenta Suceava a achizitionat datorita edilului sef, o autoutilitara in leasing, echipata complet pentru situatiile de urgenta ce vor interveni. Ion Lungu este deasemenea prezent si la evenimentele sportive din judet, cum au fost premierea sportivilor suceveni, ori prezenta si sustinerea Fc Cetatea pe tot parcursul campionatului.

0 comentarii: