joi, 15 mai 2008

"Flutur promite reformarea PSD"


Comunicat de presă PD-L: “Gavril Mîrza, supranumit de apropiaţii de partid Tutancamon-ul Consiliului Judeţean”, în ultimele zile de mandat încearcă cu disperare să mai vândă o gogoaşă electoratului.

El a interpretat greşit apelativul de „Mîrza Americanul” pentru cǎ americanii nu au avut CUASC-uri şi nu au agreat niciodată colhozurile. Prin urmare îi cerem, în continuare, să plătească factura tranziţiei.

Gavril Mîrza este responsabil de amanetarea patrimoniului judeţului Suceava la bănci şi îndatorarea a 66 de primării care în urmatorii 25 de ani vor trebui să plătească din banii cetăţenilor împrumuturile pentru mega afacerea cu gaz metan.

Gavril Mîrza este şi autorul moral al exodului celor peste 200.000 de tineri care şi-au pierdut speranţa unui loc de muncă în urma falimentului industriei şi lipsei de noi investitori.

Starea jalnică a drumurilor ne-a izolat de oportunităţile unei dezvoltări economice. Gavril Mîrza nu mai păcăleşte pe nimeni ocolind dezbaterile publice cu Gheorghe Flutur în care trebuie să-şi justifice „măreţele realizări” şi să plăteasc factura. Pierderea preşedinţiei Consiliului Judeţean de către Gavril Mîrza în favoarea lui Gheorghe Flutur, va încheia şi cariera politică a acestuia dând o sansă PSD local să se reformeze.

Sloganul lui Gavril Mîrza ar trebui să fie: <Eu îmi iau haina şi plec>”

Biroul de presa PD-L Suceava

Romică Andreica