joi, 15 mai 2008

Prostituată amendată pentru că a inventat un viol cu un şofer de tir

Poliţiştii rădăuţeni au amendat ieri o prostituată care i-a pus pe drumuri, inventând un viol, de supărare că nu şi-a încasat banii pe o partidă de sex făcută cu un şofer de tir.

În noaptea de marţi spre miercuri, la Serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă 112 Suceava, a sunat o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Fântânele, care a reclamat faptul că a fost violată în cabina unui tir, în parcarea unei societăţi din comuna Dorneşti. Violatorul, susţinea femeia, era un cetăţean turc, şoferul tirului în care a fost batjocorită.

Fiind vorba despre o infracţiune gravă, un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat în teren şi a demarat cercetările. Poliţiştii au reuşit să stabilească împrejurările în care s-a produs aşa-zisul viol, după ce au dat de urma şoferului de tir acuzat.

Puşi faţă în faţă, cei doi protagonişti ai acestei poveşti au lămurit lucrurile.

Şoferul de tir le-a spus poliţiştilor că a fost acostat de suceveancă, marţi seară, în zona Metro Suceava.

Femeia, susţine cetăţeanul turc, i-a spus că este prostituată şi i-a propus o experienţă sexuală, contra cost, în cabina tirului. Partida de amor dintre cei doi s-a consumat în parcarea unei societăţi din Dorneşti, acolo unde şoferul de tir avea de descărcat marfă.

Cei doi nu s-au înţeles însă la bani şi de aici a izbucnit scandalul dintre ei.

În faţa poliţiştilor, şoferul de tir i-a dat prostituatei suma de 50 de euro, iar aceasta a uitat de viol.

Prostituata, însă, nu s-a ales cu prea mulţi bani din toată aventura cu şoferul de tir, primind de la poliţişti o amendă de 100 de lei.