joi, 15 mai 2008

Ucigaşul fetiţei în vârstă de şapte ani a fost arestat

La beci



Lucian Mironiuc, tânărul în vârstă de 18 ani, reţinut în urmă cu două zile în cazul terifiantei crime comise la sfârşitul săptămânii trecute asupra fetiţei în vârstă de şapte ani, din satul Valea Seacă, a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri.

Mironiuc a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de viol urmat de moartea victimei şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de sâmbătă (10 mai a.c.), Mironiuc a luat-o cu forţa pe Petronela Drilea de pe islazul din apropierea casei fetiţei şi a dus-o în pădure, unde a violat-o, supus-o perversiunilor sexuale şi apoi a omorât-o.

Corpul neînsufleţit al micuţei a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, într-un pârâu din pădure, la aproximativ 300 de metri de locul în care a fost văzută ultima oară.

Mironiuc a stat ascuns în pădure până luni seară, aproape de miezul nopţii, când s-a reîntors la domiciliu şi a fost înhăţat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.