marți, 3 iunie 2008

Lungu un primar de 72%

Ion Lungu este primul primar al Sucevei de după anul 1989 care va conduce primăria municipiului reşedinţă de judeţ timp de două mandate. Numărătoarea paralelă a voturilor a arătat că Ion Lungu a câştigat pentru PD-L alegerile locale din Suceava din primul tur de scrutin, reuşind să obţină 71,4% dintre voturile alegătorilor.


În urma centralizării rezultatelor de la secţiile de votare din Suceava, a reieşit faptul că Ion Lungu i-a devansat categoric pe ceilalţi contracandidaţi. Lungu este urmat de Ovidiu Donţu (PSD), cu 13,86%, Angela Zarojanu (PNL) – 7,94% şi Ilie Niţă (PRM) - 1,73%etc.





Lungu: „Gemenii Lungu au învins”



Primarul de Suceava, Ion Lungu, a apreciat, luni, votul majoritar pe care i l-au dat concitadinii săi pentru un nou mandat şi a considerat că „a fost o decizie matură a sucevenilor pentru continuitate”. „Sunt convins că împreună cu sucevenii voi transforma în următorii ani oraşul Suceava într-un oraş european. Mulţumesc celor care au fost alături de mine şi vreau să aduc mulţumiri în mod deosebit fratelui meu geamăn, care a fost şeful campaniei electorale. Ca să tragem o concluzie, gemenii au învins. Avem mult de lucru la primărie şi sunt convins că proiectele pe care le-am început vor fi puse în practică”, a declarat, în conferinţă de presă, primarul Ion Lungu.