marți, 3 iunie 2008

În Consiliul Judeţean Suceava PSD va face opoziţie


Politica




Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că rezultatul alegerilor reprezintă „un semnal de alarmă care ne face să ne întrebăm ce am făcut, ce n-am făcut, cu ce am nemulţumit electoratul”. Acesta a mai adăugat că în Consiliul Judeţean Suceava, PSD va face opoziţie „cum a dorit electoratul”. Gavril Mîrza a arătat că organizaţia PSD Suceava a obţinut cei mai mulţi primari din primul tur de scrutin, 33 şi că are 41 de candidaţi de primar care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin, PD-L a obţinut 23 de primari din primul tur de scrutin, PNL alţi patru, iar candidaţii independenţi din comunele Ciocăneşti şi Voitinel au obţinut funcţia de primar.

Preşedintele PSD Suceava a subliniat că, în următoarele două săptămâni, toate eforturile sale şi ale echipei de campanie vor fi concentrate pentru susţinerea candidaţilor PSD calificaţi în turul doi al alegerilor locale. „Trebuie să privim realitatea în faţă şi să ne adaptăm campania la lupta politică, să ne adaptăm la ceea ce doreşte populaţia de la clasa politică. Dacă există o vină pentru rezultatele de duminică, aceasta este a noastră, a politicienilor. Semnalul este de schimbare pentru că lumea s-a săturat de circ, de scandaluri. Vrea să trăiască mai bine”, a afirmat Gavril Mîrza.

Acesta a ţinut să precizeze că această campanie electorală a fost „turbulentă, agitată şi nu de puţine ori cu accente dure” şi a mulţumit atât alegătorilor care au votat cu PSD, cât şi celor care şi-au exprimat altă opţiune politică.

­