miercuri, 20 august 2008

VASILE VLASIN – SCANDAL – Bataie intre consilierul local Vasile Vlasin si viceprimarul din Radauti

Vasile VlasinConsilierul baimarean Vasile Vlasin a fost implicat intr-un scandal in Primaria Radauti, potrivit ziarului Libertatea, care a publicat azi, 20 august 2008, un articol pe aceasta tema. Alesul municipal se pare ca detine, printre altele, postul de consilier personal al primarului din Radauti, iar din aceasta postura a ajuns la o disputa cu viceprimarul localitatii sucevene.

Vasile Vlasin a declarat ca a fost agresat de viceprimarul din Radauti, Constantin Galan, despre care spune ca l-a injurat ca la usa cortului, ca i-a facut mai multe vanatai pe brate si ca i-a rupt camasa.

Scandalul s-a produs chiar in incinta Primariei Radauti, iar consilierul baimarean a declarat ca a fost nevoit sa fuga in biroul primarului ca sa scape de Galan. Vasile Vlasin a mai precizat ca a depus plangere penala impotriva viceprimarului, avand ca proba certificatul medico-legal pe care si l-a scos dupa scandal.

In replica, viceprimarul Constantin Galan a afirmat ca nu l-a bruscat in niciun fel pe consilier, dar a aratat ca a pus gardianul sa il scoata din Primaria Radauti pentru ca a considerat ca este un intrus.