luni, 22 septembrie 2008

CSM Bucovina a pierdut bărbăteşte la Olimpia Bucureşti


În prima etapă a seriei I a Diviziei Naţionale de rugby, Olimpia Bucureşti – CSM Bucovina Suceava 27-16 (11-10)

În prima etapă a seriei I a Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat pe terenul formaţiei Olimpia Bucureşti. Elevii antrenorului Constantin Vlad au jucat cu mult curaj fiind aproape de a realiza un rezultat bun.

Rugbiştii suceveni au condus cu 10-6 în prima repriză primind eseu la ultima fază a primului mitan. În partea secundă a meciului însă, ei au cedat fizic şi gazdele s-au impus cu 27-16.

“Nu am jucat deloc rău, ba chiar am fost mulţumit de modul în care au luptat jucătorii noştri. Din păcate, pe fondul unei căderi fizice din repriza secundă au apărut şi greşelile care ne-au costat. Este adevărat şi faptul că ne-au lipsit nu mai puţin de şase jucători importanţI, dar şi aşa am fi putut scoate un rezultat bun. Dacă cei de la Olimpia au marcat loviturile de pedeapsă pe care le-au avut, noi le-am cam ratat. Oricum, jucătorii noştri au pus osul la treabă şi suntem pe un drum bun” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Pentru formaţia suceveană în partida cu Olimpia Bucureşti au marcat: Teodorovici (eseu), Conache o transformare şi două lovituri de pedeapsă şi Colţuneac o lovitură de pedeapsă. În etapa a II-a a seriei I a Diviziei Naţionale de rugby CSM Bucovina Suceava va juca tot în deplasare pe terenul formaţiei Dinamo de această dată.