luni, 22 septembrie 2008

CSM Suceava reuşeşte să se califice la turneul play-off al Campionatului Naţional de baseball


Suceava a găzduit la finele săptămânii trecute turneul cu numărul doi din cadrul Campionatului Naţional de baseball seniori. Competiţia este organizată în două turnee, unul de primăvară şi unul de toamnă, primele patru clasate după aceste turnee calificându-se la turneul play-off ce va avea loc la Roman şi va desemna sezonului.

După primul turneu care a avut loc la Călăraşi, CSM Suceava se afla pe poziţia secundă în clasamentul general. Din păcate elevii antrenorului Ioan Braicu nu au mai reeditat pe teren propriu jocurile bune din deplasare cedând în disputele cu CS Dinamo, LPS CSS Roman şi CS “Atletico” Alexandria. În pofida acestor înfrângeri, formaţia suceveană s-a situat pe locul III în clasamentul final şi şi-a câştigat dreptul de participare la turneul play-off. În clasamentul final, după turneele de la Călăraşi şi Suceava, pe prima poziţia s-a situate CS Dinamo cu 24 de puncte, urmată în ordine de CS “Atletico” Alexandria cu 21 de puncte, CSM Suceava cu 19 puncte, CSS LPS Roman cu 18 puncte, CS “Leaders” Călăraşi cu 18 puncte, CS “NordStar” Năsăud cu 14 puncte şi CS “Ishido” Botoşani cu 0 puncte.

“Am pierdut cu Dinamo şi CSS LPS Roman cu 5-4 pe fondul unor greşeli destul de mari de arbitraj. Oricum ne-am calificat la turneul play-off unde toate echipele pornesc de la 0 puncte. Trebuie să remarc faptul că în meciurile de la Suceava am marcat 4 home-run, lovitură ce valorează 3 puncte, prin Ciprian Fetcu, Andrei Lucaciu, Bogdan Opincariu şi Adrian Doroftei. Sper să ne descurcăm la turneul play-off şi să ne clasăm pe podiumul de premiere” a declarat antrenorul echipei de baseball CSM Suceava, Ioan Braicu.

Din formaţia suceveană au făcut parte jucătorii: Ciprian Fetcu, Adrian Doroftei, Andrei Lucaciu, Bogdan Opincariu, Silviu Checheriţă, Sorin Slavic, Daniel Slavic, Cristian Simina, Ciprian Doroftei, Adrian Ghiuţă, Mihai Solomon şi Bogdan Prisăcariu.