marți, 30 septembrie 2008

CSM Bucovina Suceava făcută "praf" de Dinamo


În etapa a II-a a seriei I a Diviziei Naţionale de rugby, Dinamo – CSM Bucovina Suceava 143-9!

Runda a II-a a seriei I a Diviziei Naţionale de rugby a programat pentru CSM Bucovina Suceava un meci extrem de dificil pe terenul grupării Dinamo Bucureşti. La capătul unei partide aflate la discreţia lor, gazdele s-au impus cu 143-9!

“A fost un dezastru practic, noi rezistând doar 10 minute. Chiar dacă ne aflăm într-un moment dificil cu care ne-am mai confruntat şi în 2004, atunci când ne-au plecat extrem de mulţi jucători, totuşi acest lucru nu scuză această diferenţă enormă de scor.

Sigur, am avut şi jucători accidentaţi, doi chiar au fost transportaţi la spital în acest meci, am jucat împotriva unei echipe profesioniste care dă mare parte a jucătorilor la naţionala României, dar nu pot trece cu vederea o astfel de înfrângere. Ştiu că suntem într-o serie dificilă, următorul meci îl avem acasă cu Farul Constanţa, însă trebuie să ne mobilizăm pentru a nu mai îndura astfel de umilinţe” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Alte rezultate înregistrate în seria I a Diviziei Naţionale de rugby: U Cluj – Olimpia Bucureşti 13-6, CFR Braşov – Farul Constanţa 0-77.