marți, 17 iulie 2007

Cinci candidaţi la titularizare eliminaţi după ce au încercat să copie

Cinci candidaţi la titularizare eliminaţi după ce au încercat să copie

Monday, 16 July 2007

ImageCinci candidaţi la concursul de titularizare desfăşurat luni, la Suceava au fost eliminaţi din sala de examen, după ce au fost surprinşi în timp ce încercau să copieze. În ceea ce priveşte metodele folosite, unii au folosit fiţuici iar alţii au recurs la o metodă modernă -mp3-ul.

Adjunctul IŞJ, Daniel Hrenciuc crede că aceste materiale au fost bine ascunse deoarece candidaţii au fost foarte bine verificaţi la intrarea în săli, fiind luate toate materialele, inclusiv hainele, şi depozitate în alte încăperi. Alte trei persoane au ajuns la examen după multiplicarea subiectelor astfel că nu au mai fost primite în sală.

Din cei 1222 de candidaţi înscrişi la titularizare s-au prezentat doar 962, Daniel Hrenciuc punând absenteismul pe faptul că au fost descurajaţi de numărul mic de posturi. Acesta a mai precizat că 9 candidaţi s-au retras din motive medicale iar alţi 30 din motive personale.

Rezultatele la probele scrise vor fi afişate pe 22 iulie, în perioada 23-25 iulie urmând a se depune contestaţiile. Pe 27 iulie va avea loc repartizarea computerizată a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7 la proba scrisă, pe posturile titularizabile.

În judeţul Suceava au fost scoase la concursul de titularizare 368 de posturi.

0 comentarii: