vineri, 13 iulie 2007

Proiecte de dezvoltare scolara finantate in judet

Proiecte de dezvoltare scolara finantate in judet

13 Iulie 2007

Un numar de 16 institutii de invatamant din judet au castigat proiecte de finantare pentru dezvoltare scolara in valoare de aproape 500.000 de lei, a declarat joi purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), Laura Hacman. Proiectul ce a obtinut cea mai mare finantare, 40.000 de lei, apartine Scolii Generale Nr. 4 din Radauti, urmat de cel al Colegiului Economic "Dimitrie Cantemir" din Suceava - de 38.635 de lei.

Peste 38.000 de lei a obtinut prin elaborarea unui proiect de dezvoltare scolara si Centrul Scolar "Sfantul Andrei" din Gura Humorului, iar Scoala cu clasele I - VIII "Ioan Vicoveanu" din Vicovu de Jos a obtinut finantare in valoare de 34.000 de lei. Bani pentru derularea de proiectelor de dezvoltare scolara au mai obtinut si Colegiul Tehnic "Petru Musat", Scoala de Arte si Meserii Maritei, Grupul Scolar "Mihai Bacescu" Falticeni, Scoala de Arte si Meserii Hantesti, Grupul Scolar Agricol Dorna Candrieni, Scoala nr. 8 Suceava, Scoala cu clasele I-VIII Satu Mare, Scoala Frasin, Scoala Bogata, Grupul Scolar "Ion Nistor" Vicovu de Sus, Scoala Bosanci si Scoala cu clasele nr. 2 "Ion Irimescu" din Falticeni.

La nivelul judetului Suceava au fost depuse 97 de proiecte de dezvoltare rurala, iar 16 au obtinut finantare. Finantarea se face de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

0 comentarii: