joi, 11 octombrie 2007

Două ore de „spectacol” gratuit în faţa sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava


Actualitate



ParchetO femeie de 42 de ani, din localitatea sucevenă Humoreni şi-a ieşit miercuri, din fire după discuţiile purtate cu procurorul care se ocupa de o plângere înaintată
de aceasta împotriva unui consătean. Nemulţumită de cum înaintează ancheta, Angelica Puiu striga cât o ţineau puterile, trântindu-se pe jos, că „legea ţine cu hoţii”.

Angelica Puiu s-a prezentat, miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a vedea în ce stadiu se afla dosarul împotriva consăteanului Ilie Munga. În plângerea înaintată, femeia îl acuza pe bărbat că i-ar fi bătut fetiţa de doar 11 ani, în mai multe rânduri iar ultima dată când a dorit să-i mai aplice o corecţie asemănătoare, copilul a fugit şi din neatenţie a căzut de pe un pod.

Pe de altă parte, procurorii s-au arătat uimiţi de gestul sucevencei şi nu înţeleg această ieşire din fire a femeii, Mariana Greţcan - prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, precizând că acest caz este în cercetare, fapt ce a fost explicat şi Angelicăi Puiu.
Nemulţumită de răspuns femeia a ajuns la concluzia că nimeni nu vrea să-i facă dreptate iar de aici până la ceartă a fost doar un pas. Imediat a fost solicitat sprijinul jandarmilor pentru scoaterea acesteia din clădirea Parchetului în vederea continuării activităţii în linişte.

Ajunsă afară, spiritele s-au încins şi mai tare, atât jandarmii cât şi poliţiştii comunitari sosiţi la faţa locului nereuşind preţ de aproape două ore să o liniştească pe suceveancă, condiţii în care s-a cerut intervenţia medicilor pentru calmarea ei. Aceasta a fost urcată forţat în ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

0 comentarii: