joi, 11 octombrie 2007

Liberalii vor ca şefii PD ai instituţiilor descentralizate, să laude Guvernul sau să demisioneze


Politica



preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Angela ZarojanuŞefii de instituţii descentralizate sucevene care fac parte din partide care au votat moţiunea de cenzură ar trebui ori să-şi prezinte demisia ori să prezinte public realizările Guvernului Tăriceanu, este de părere preşedintele organizaţiei municipaleFlorin Olaru-presedinte PD PNL Suceava, Angela Zarojanu. Nemulţumirea Angelei Zarojanu, exprimată într-o conferinţă de presă este aceea că unii şefi de instituţii descentralizate sucevene care sunt şi lideri ai PD „se laudă cu realizările deosebite” pe care le au în instituţii, dar nu menţionează că acestea au fost posibile ca urmare a aplicării politicilor PNL.

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava se întreabă cum vor putea să ducă mai departe politica Guvernului Tăriceanu şi în acelaşi timp să o critice, fiind lideri politici, şi a mai adăugat că unii ar vrea „să se salveze” înscriindu-se în PNL.


Pe de altă parte, preşedintele organizaţiei municipale PD Suceava, Florin Olaru, a declarat că nu crede că şefii PD ai instituţiilor descentralizate din judeţ vor lăuda realizările Guvernului Tăriceanu, iar dacă unii o vor face, situaţia va fi analizată de conducerea organizaţiei PD.

Lideri ai PD Suceava, printre care preşedintele executiv, Adrian Drăgan, dar şi vicepreşedinţi ai organizaţiei, deţin funcţii de conducere ale instituţiilor descentralizate sau deconcentrate în judeţ.

0 comentarii: