miercuri, 16 ianuarie 2008

Atletism >> Rezultate meritorii pentru atleţii suceveni la Cupa Bistriţei


Sport



Anca Balanuca 222 de sportivi de la 34 de cluburi din ţară printre care şi LPS Suceava au participat la tradiţionalul concurs atletic Cupa Bistriţei, ediţia a XXIII-a, competiţie organizată la Bacău în zilele 12 şi 13 ianuarie 2008.

A fost o ediţie care pentru atleţii suceveni, pregătiţi de antrenorul Toader Flămând, s-a concretizat prin câteva clasări pe podium.

La juniori I – fete, Anca Bălănucă (LPS Suceava) a câştigat proba de 800 m plat cu timpul de 2:17.19, ea fiind urmată de Simona Munteanu (LPS Vaslui) şi Roxana Clinci (CSŞ Hunedoara).
La 1500m plat, juniori I- fete, Ionela Bordeianu (LPS Suceava) a terminat pe ultima treaptă a podiumului, ea fiind devansată de Alexandra Rus (CSŞ Mediaş) şi Simona Borcea (Ştiinţa Bacău).
În concursul băieţilor, Vasile Gheorghe (LPS Suceava) s-a clasat pe locul 3, în proba de 800m plat, câştigată de Cătălin Micu (LPS Iaşi). La 1500m , juniorul sucevean a ocupat locul 4.

Concursul a fost un prilej pentru competitori de a-şi verifica potenţialul de moment şi de a-şi realiza baremurile de participare la “naţionale”. “ Sportivii s-au prezentat bine la acest concurs de tradiţie. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute şi am mari speranţe pentru finalele din luna martie de la Bucureşti” a declarat antrenorul Toader Flămând.

Următoarea competiţie la care vor participa sportivii de la LPS Suceava va avea loc la finalul acestei săptămâni, când Bacăul va organiza prima etapă de Grand Prix.

0 comentarii: