miercuri, 9 ianuarie 2008

Consilierul Aurel Vasiliu spune că „până la sfârşitul lunii ianuarie echipa locală de rugbi îşi va primi banii”


Actualitate



Aurel Vasiliu În ultima şedinţă din 2007, Consiliul Local Suceava a decis să suplimenteze cu 50.000 de lei (500 de milioane) bugetul echipei de rugbi CSM Bucovina Suceava. La vremea respectivă, antrenorul Constantin Vlad s-a declarat foarte mulţumit de această decizie, menţionând că formaţia sa va face tot posibilul pentru a recompensa prin rezultate cât mai bune sprijinul financiar de care se bucură.

Cu toate acestea, marţi , când a fost contactat telefonic, antrenorul Vlad a declarat: „Deocamdată nu am primit banii promişi, dar sunt convins că aceştia vor veni. Am încredere în Consiliul Local Suceava că îşi va menţine promisiunea făcută atunci. Dacă primim banii, intenţionez să fac şi un stagiu de pregătire la munte, cele mai probabile destinaţii fiind Vatra Dornei sau Borsec”.

Contactat telefonic, consilierul local pe probleme de sport, Vasile Bilius, a precizat că este la curent cu această situaţie. „Eu ştiu că banii s-au aprobat şi urmează ca ei să ajungă la destinaţie. Am înţeles că CSM Suceava deja a intrat în posesia lor şi cred că în următorul interval de timp şi echipa de rugbi va primi respectiva suplimentare de buget”, a declarat Vasile Bilius.

La rândul său, consilierul local Aurel Vasiliu a garantat personal că banii în cauză vor ajunge în vistieria clubului până la finalul lunii ianuarie. „Este vorba despre o hotărâre de Consiliu Local care a fost aprobată la finalul lunii decembrie. Cei 500 de milioane de lei vor ajunge până la finalul acestei luni la echipa de rugbi. Ştiu că oamenii de acolo au nevoie de aceşti bani pentru a putea efectua şi un cantonament înaintea începerii campionatului. Aceşti bani provin din bugetul local pentru 2007, urmând ca în momentul în care se va discuta bugetul pentru acest an să stabilim şi sumele care vor fi repartizate cluburilor sportive din Suceava pentru acest an”, a declarat Aurel Vasiliu.

Constantin Vlad s-a declarat foarte mulţumit de asigurările primite din partea aleşilor locali, precizând că la data de 14 ianuarie, când va avea loc reunirea lotului de la CSM Bucovina Suceava, le va da vestea şi jucătorilor urmând ca aceştia să-şi primească şi primele pentru victoria din meciul cu CFR Braşov.

0 comentarii: