luni, 28 ianuarie 2008

Handbal. Masculin. Liga Naţională/ Minaur a terminat pe II turneul de la Arad

În ultimul meci planificat de turneul internaţional de pregătire de la Arad, Minaur a întîlnit echipa Bucovina Suceava. Echipa clasată pe locul VI la finele turului nu s-a impus în faţa minauriştilor, clasaţi pe VIII după primele 13 meciuri planificate de ediţia 2007/2008 a Ligii Naţionale de handbal masculin, băimărenii cîştigînd cu 34-33. „Minaur a condus în permanenţă, chiar şi la 4 goluri distanţă. Am avut mare noroc cu Irimuş, care a avut 25 de intervenţii bune şi, practic, a închis poarta. S-a descurcat foarte bine şi Revnic” a informat antrenorul secund Florin Mironescu.
Din păcate, pe lîngă Răzvan Pop lăsat acasă din cauza problemelor medicale şi pe lîngă Pesic şi Sabou care au fost menajaţi în acest turneu (ei jucînd doar în meciul cu ungurii), nici Surducan nu a mai putut evolua în compania sucevenilor, iar Petre Pop s-a accidentat chiar în debutul ultimului meci. Cu excepţia portarului, se speră în recuperarea celorlalţi pînă la primul meci oficial.
În meciul cu Suceava au înscris Revnic 8, Bondar 6, Varady 6 (2 din aruncări de la 7m), Mihai 5, Vizhbovskyy 5, Tomori 2, Fotonea 1, Nechita 1. Cu 2 victorii şi 2 înfrîngeri în total, Minaur s-a clasat pe locul II la turneul de la Arad. Pe locul I a terminat competiţia echipa din Oradea, pe III s-au situat ungurii. Sucevenii s-au clasat pe IV, iar ultimul loc le-a revenit gazdelor.
De azi, Minaur reintră în programul normal de pregătire, urmînd ca miercuri, 31 ianuarie, de la 17.00, Minaur să întîlnească în meci de pregătire echipa Universitatea Transilvania Cluj (divizionară A). Duminică, 3 februarie, Minaur debutează în returul Ligii în polivalentă, în compania echipei din Bacău.

0 comentarii: