duminică, 10 februarie 2008

Fotbal, Liga a III-a >> Cetatea, la final de cantonament


Sport



Cetatea şi-a încheiat stagiul montan de la Vatra Dornei, revenind pe Areni pentru ultima parte a pregătirilor returului de campionat. Deşi pe parcursul celor zece zile de cantonament în cadrul lotului sucevean au apărut şi unele probleme medicale – Colban, Ungureanu, Tomaz, Dicher şi Lupu suferind accidentări uşoare – antrenorul Marian Pană este mulţumit de felul în care au răspuns elevii săi la antrenamente. „Jucătorii s-au prezentat bine în această perioadă de acumulări fizice, micile accidentări fiind lucruri normale având în vedere programul intens la care au fost supuşi. Începând cu săptămâna viitoare vom demara ultima etapă a pregătirilor, una în care vom pune accentul pe antrenamentele tactice”, a precizat tehnicianul Cetăţii, Marian Pană.

În acest sens, conducerea clubului a stabilit o serie de cinci partide de verificare. Capul de afiş al următoarelor zile este ţinut de confruntarea sucevenilor cu Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţia de sub Pietricica urmând să poposească pe Areni pe data de 16 februarie. Desfăşurătorul complet al meciurilor amicale pe care le va disputa Cetatea până la reluarea campionatului este următorul:

13 februarie (Iaşi): Politehnica Iaşi – Cetatea Suceava

15 februarie (Târgu Neamţ): Cetatea Târgu Neamţ – Cetatea Suceava

16 februarie (Suceava): Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ

20 februarie (Suceava): Cetatea Suceava – FCM Bacău II

23 Februarie (Dorohoi): FC Botoşani – Cetatea Suceava

În prima etapă a returului, formaţia suceveană va întâlni, pe 29 februarie, în deplasare, ultima clasată, Leonard Paşcani.

0 comentarii: