duminică, 10 februarie 2008

Viceprimarul de Câmpulung a fost „detaşat” de activitatea administrativă cu mult înainte de a-i cere senatorul Flutur acest lucru


Politica



Ovidiu Tudorici Viceprimarul din Câmpulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici a reacţionat vineri faţă de provocarea lansată de şeful său de partid, senatorul PD-L Gheorghe Flutur prin care acesta îi cerea să se delimiteze de activitatea primarului liberal Constantin Gabriel-Şerban. Tudorici a trimis către redacţie un comunicat de presă pe care-l redăm mai jos, integral: „Referitor la cele declarate ieri, în conferinţa de presă de către dl. Flutur, doresc să fac următoarele clarificări: În februarie 2006, prin dispoziţie primarul Gabriel Serban, mi-a retras toate atribuţiile, dorind prin aceasta să fie singurul care administrează activitatea în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Trei luni mai târziu, constatând că nu face faţă complexităţii problemelor, mi-a reatribuit responsabilităţi legate de coordonarea a două servicii, cel de salubritate şi Direcţia de Servicii Publice. În concluzie, consider că detaşarea de activitatea administrativă şi asumarea responsabilităţii pentru aceasta au fost făcute chiar de către dl. primar în 2006, mie rămânându-mi doar să le confirm şi să le întăresc. În ceea ce priveşte activitatea mea ca viceprimar, aceasta se regăseşte în cele trei rapoarte de activitate prezentate până acum Consiliului Local. Mai mult decât atât, aceste rapoarte au fost atent studiate şi dezbătute, negăsindu-se nimic care să justifice decizia primarului. Acest fapt confirmă că retragerea atribuţiilor nu s-a făcut după criterii de performanţă, ci a fost o decizie politică. (Ovidiu Tudorivi – viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc)”

Senatorul Gheorghe Flutur i-a cerut lui Tudorici să facă acest lucru deşi a anunţat într-o conferinţă de presă că nu Tudorici este candidatul PD-L pentru funcţia de primar al municipiului.

0 comentarii: