duminică, 10 februarie 2008

Handbal, Liga Naţională >> Meci capital pentru CS Universitatea


Sport



Ghervan Petru CS Universitatea Suceava – Poli Izometal Timişoara, duminică, ora 11, sala LPS

CS Universitatea Suceava şi Poli Izometal Timişoara se vor înfrunta duminică de ora 11, în sala de sport de la LPS, într-un meci contând pentru etapa a XV-a, a doua a returului.

După înfrângerea suferită în runda precedentă, scor 28-32, pe terenul echipei Dinamo Baumit Bucureşti, echipa locală de handbal a ajuns pe locul 7 în Liga Naţională dar elevii lui Petru Ghervan sunt decişi să câştige meciul cu gruparea bănăţeană.

Aflată pe locul 11, Poli Izometal Timişoara a pierdut în etapa trecută, pe teren propriu, în faţa formaţiei UCM Reşiţa, scor 23-28, dar a câştigat partida la masa verde întrucât trupa lui Aihan Omer a folosit un junior născut în 1990.

Adrian Chiruţ şi Ioan Tcaciuc sunt incerţi pentru meciul contra timişorenilor, un verdict final în privinţa celor doiPoli Izometal urmând a fi dat după antrenamentul de azi. „ Sper ca cei doi jucători să poată evolua pentru că avem nevoie de ei pe teren. Depinde cum vor reacţiona după ultimul antrenament. Oricum Chiruţ are şanse mai mari de a fi recuperat decât Tcaciuc” a explicat Petru Ghervan.

În privinţa şanselor echipei sale pentru meciul cu gruparea bănăţeană, antrenorul sucevenilor este optimist dar conştient de faptul că adversarii vor veni la Suceava pentru a se revanşa după înfrângerea din tur. „ Va fi un meci capital pentru noi. Trebuie să câştigăm pentru a nu ne crea probleme în clasament. Dacă vom reuşi să ne mobilizăm aşa cum trebuie atunci putem învinge” a menţionat antrenorul sucevean.

Etapa a XV-a a Ligii Naţionale a început încă de miercuri, când s-a disputat derbiul dintre UCM Reşiţa şi Steaua, în care elevii lui Aihan Omer s-au impus cu 34-32.

Programul etapei a XV-a

Dinamo Baumit Bucureşti - HCM Constanţa

CS Universitatea Suceava - Poli Izometal Timişoara

0 comentarii: