luni, 31 martie 2008

CS Universitatea Suceava învinge lejer pe CSM Oradea

CS Universitatea Suceava învinge lejer pe CSM Oradea


CS Universitatea Suceava avea trecută pe ordinea de zi în meciul cu CSM Oradea doar Victoria. “Rezerva” era dată de rezultatele bune ale bihorenilor înainte de acest joc şi de faptul că sezonul competiţional a avut două săptămâni de pauză datorate jocurilor naţionalei.Cum a început jocul se părea că temerile vor fi adeverite, mai ales că jucătorii echipei gazdă au ales un “tempo” mai lejer şi au şi ratat 3 aruncări de la 7 metri. Până la finalul primei reprize însă, graţie şi evoluţiei bune a portarului Iulian Andrei, sucevenii s-au desprins oarecum la patru goluri diferenţă, scor 16-12. Au existat şi moment pe parcursul primelor 30 de minute în care oaspeţii s-au apropiat periculos, lucru care a dat de gândit tehnicienilor suceveni.Aşa cum ne-au obişnuit deja, handbaliştii suceveni s-au “dezlănţuit” în primele 5 minute ale reprizei secunde. Nu ştim în principiu ce le spun Petru Ghervan şi Leonard Bibirig sucevenilor dar în prima parte a reprizei secunde adversarii stau şi noi marcăm.

Partida cu CSM Oradea nu a făcut excepţie însă după 5 minute oaspeţii marcaseră doar un singur gol în timp ce gazdele înscriseseră 7.Până la finalul întâlnirii cu orădenii lucrurile s-au mai “nivelat” doar pentru că handbaliştii suceveni s-au mai relaxat, în timp ce oaspeţii au fost mult mai inspiraţi decât în prima parte a jocului. Scorul final al meciului CS Universitatea Suceava – CSM Oradea a fost 32-26, o victorie mult mai lejeră decât arată scorul pentru gazde care se pregătesc de confruntările cu HC Odorhei şi mai ales cu Ştiinţa Bacău.

Etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile: Minaur Baia Mare – HCM Constanţa 34-29, Steaua – Pandurii Tg.Jiu 36-28, Poli Timişoara – CSM Medgidia 26-31, Dinamo – Uztel Ploieşti 37-26, UCM Reşiţa – HC Odorhei 39-30, Romvag Caracal – Ştiinţa Bacău 30-54, CS Universitatea Suceava – CSM Oradea 32-26.