luni, 14 aprilie 2008

"Insomniile domnului Flutur"


Comunicat de presă. „De când domnul Gheorghe Flutur a fost exilat la Suceava de mai marii PDL-ului şi de preşedintele Traian Băsescu, domnia sa a intrat în panică văzând că orizontul activităţii sale politice începe să fie tot mai limitat. Iar de când domnul Cezar Preda a venit la Suceava pentru a-l lansa împotriva voinţei şi ştiinţei domnului Ghoerghe Flutur cu misiunea clară de a-l termina politic, acesta din urmă are insomnii care-i aduc grave tulburări de comportament şi îl fac să acţioneze în plan politic şi social tocmai ca într-o perioadă demult apusă.

„A demarat acţiunea „racolarea la hectar””

A demarat acţiunea „racolarea la hectar” , unde prin metode neortodoxe precum şantaj, ameninţări şi promisiuni deşarte a înghesuit în PDL de-a valma aleşi locali de la mai multe partide, tocmai pentru a-şi atinge producţia de racolaţi. Toate lumea ştie foarte bine că atât timp cât a fost ministrul agriculturii nu şi-a respectat nicio promisiune, însă pentru prima oară a reuşit să fie în grafic cu ceva: racolaţii la hectar. Neavând nicio realizare importantă pentru acest judeţ, domnul Flutur, cu o tichie de pădurar pe cap şi însoţit de tineri nevinovaţi îmbrăcaţi în pufoaice portocalii, cutreieră judeţul Suceava facând ceea ce ştie mai bine să facă: să mintă şi să amăgească încă odată oamenii cu promisiuni deşarte, să critice lucrurile bune făcute de alţii sau să îşi asume realizările altora.

„Gheorghe Flutur este într-o panică totală”

Este clar pentru toată lumea că Gheorghe Flutur este într-o panică totală, data de 1 iunie fiind o dată fatidică pentru acesta, când cariera politică a domniei sale se va încheia. Nimeni nu mai crede în discursurile sale cu tente extremiste, nimeni nu mai crede în vorbele sale, nimeni nu mai are încredere în domnul Gheorghe Flutur. Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean înseamnă responsabilitate, dragoste făţă de oamenii acestor locuri, pricepere pentru a aduce bunăstare şi nu ură, ranchiună şi teroare. Din fericire, aşa cum stau lucrurile, Gheorghe Flutur va fi sancţionat de electoratul sucevean şi nu va fi niciodată preşedinte de Consiliu Judeţean şi va păţi exact ca în 2004, când a vrut iarăşi preşedinte şi a părăsit sediul acestei instituţii pe uşa din dos.

„Îl sfătuim să-şi rezerve un bilet de avion pentru data de 2 iunie cu destinaţia „mătuşile din Germania””

Îl sfătuim pe domnul Flutur să nu mai moară de grija domnului Mîrza, deoarece acesta îşi tratează mandatul cu seriozitate şi pricepere ca şi până acum, ci mai degrabă să treacă prin Senatul României şi să reprezinte interesele sucevenilor, deoarece în acest mandat este în topul senatorilor chiulangii. Îi mai sugerăm domnului Flutur să meargă repede şi să-şi rezerve un bilet de avion pentru data de 2 iunie cu destinaţia „mătuşile din Germania”, deoarece acestea l-au ajutat mereu pe domnul Flutur când i-a fost greu”.

Biroul de presă al PSD Suceava

Purtător de cuvânt

Virginel Iordache