luni, 14 aprilie 2008

Bărbat violat şi omorât cu sălbăticieCrimă înfiorătoare în oraşul Gura Humorului. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost violat şi apoi omorât cu bestialitate de indivizi care nu au fost încă identificaţi, Cu o cruzime rar întâlnită, criminalul sau criminalii i-au fărmat bărbatului cutia craniană, lovindu-l violent cu mai multe pietre.

Oribila crimă s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. A doua zi, în jurul orei 10.00, poliţiştii din oraş au fost alertaţi de un localnic, care a observat un cadavru pe malul pârâului Humor, la aproximativ 150 de metri în aval de podul din oraş care trece peste apă.

Victima, identificată în persoana lui Nicolaie Tiron, în vârstă de 57 de ani, persoană care obişnuia să-şi facă veacul pe la un restaurant din apropiere, zăcea pe pietrişul de lângă apă.

O echipă de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei, coordonaţi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, a ajuns imediat la faţa locului, unde s-au găsit mai multe pietre pline de sânge, cu care fusese lovită victima.

Medicii legişti care au examinat cadavrul au găsit leziuni grave mai ales în zona capului dar şi urmele unui posibil act sexual.

Anchetatorii merg pe varianta unei crime între homosexuali, neexistând indicii care să arate că bărbatul ar fi fost adus cu forţa până în zona în care a fost omorât.