joi, 15 mai 2008

Angela Zarojanu, soacră mare


Primul băiat al viceprimarului Sucevei, Angela Zarojanu, Ionuţ, a renunţat la burlăcie, căsătorindu-se cu Janina, o fostă colegă de facultate. Ionuţ Zarojanu şi Janina (fostă Palade), formează un cuplu încă din anul doi de facultate, ei fiind colegi pe băncile Facultăţii de Drept din Iaşi (vezi foto).

Cei doi tineri au spus „da” în faţa primarului Ion Lungu, care a oficiat cununia civilă, alături de ei fiind prezenţi părinţii, naşii Mihai şi Brînduşa Steiciuc, rude, precum şi numeroşi prieteni. Cum era şi normal, emoţiile au fost extrem de puternice, mai ales în apropierea momentului în care tinerii trebuiau să spună „DA”-ul care consfinţeşte căsătoria. Mai „hotărâtă” a fost, se pare, mireasa, care atunci când a fost întrebată de Ion Lungu dacă vrea să-l ia în căsătorie pe Ionuţ Zarojanu, a răspuns cu un „da” ferm.

„Am fost extrem de emoţionată şi bucuroasă. Cu toate că ştiu care este procedura în astfel de momente, oficiind numeroase căsătorii, de data aceasta nu am putut să-mi stăpânesc emoţiile”, a declarat Angela Zarojanu. Ea a mărturisit că nu consideră că „şi-a pierdut băiatul”, considerând că după această nuntă va câştiga o fiică. „Miram dorit foarte mult să am o fată. Acum am doi fii şi o fiică, şi sunt foarte fericită”, a mai spus Zarojanu.

După cununia civilă, noua doamnă Zarojanu, a mărturisit că dragostea dintre ei nu a fost „una la prima vedere. „Eram colegi la facultate, iar în anul II eu m-am mutat în grupa lui. Nu ne-am cuplat imediat. La început am fost prieteni foarte buni, şi apoi ne-am dat seama că ne iubim”, a spus Janina Zarojanu.

Nunta celor doi tineri va avea loc sâmbătă, 17 mai a.c., la Conacul Domnesc, fiind deja considerat evenimentul monden cel mai important al acestui început de an. Acesta şi pentru că la nunta lui Ionuţ cu Janina sunt aşteptaţi să participe cei mai de seamă reprezentaţi ai mediului politic şi de afaceri din judeţul Suceava.