joi, 5 iunie 2008

Ilie şi Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean


Consilierii judeţeni democrat-liberali, Vasile Ilie şi Dan Cadariu, vor prelua cele două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean urmând să-l secondeze pe liderul lor Gheorghe Flutur la conducerea instituţiei. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la petrecerea dată ieri la restaurantul Brădet în cinstea câştigării alegerilor în judeţul Suceava. Flutur a declarat că cei doi au fost recomandaţi să ocupe posturile respective de Biroul Permanent Judeţean al PD-L întrunit ieri într-o şedinţă de analiză a rezultatelor alegerilor la nivel de judeţ. Liderul democrat liberal a precizat că PD-L a obţinut cel mai mare scor din ţară la preşedinţia Consiliului Judeţean şi că în deliberativ deţine majoritatea simplă adică 18 mandate plus cel al preşedintelui.

„Nu mai putem da vina pe nimeni, răspunderea este doar a PD-L”

„Mulţumesc şi felicit echipa PD-L care a făcut cel mai bun scor politic din ţară la preşedinţia Consiliului Judeţean. Îi mulţumesc lui Ion Lungu care ne face cinste să fie unul din performerii scrutinului cu un scor fanastic de 72%. Mă bucur să avem o echipă tânără, competentă, dinamică şi contez foarte mult pe cei 18 consilieri judeţeni ai PD-L. Avem o şansă uriaşă de a guverna Suceava, de a putea moderniza şi de a răspunde aşteptărilor. Sunt conştient că pe măsura acestei încărcături este şi răspunderea noastră. Nu mai putem da vina pe nimeni. Răspunderea este doar pe umerii PD-L”, a declarat Flutur. El a cerut oamenilor săi mobilizare totală pentru a câştiga cât mai multe primării în turul doi precizând că va pune umărul la campania PD-L în teritoriu. „Eu sunt convins că populaţia judeţului va da votul în turul doi PD-L, echipei mele care la Consiliul Judeţean are majoritate şi în continuare să începem descărcarea de vot adică să ne achităm de ceea ce am promis în această campanie electorală”, a spus Flutur care a adăugat că „suntem pregătiţi cu Doamne ajută să conducem Consiliul Judeţean”.

Mesaj liniştitor pentru angajaţii Consiliului Judeţean

Gheorghe Flutur a transmis un mesaj liniştitor angajaţilor Consiliului Judeţean să-şi vadă de treabă în continuare pentru că nu vor păţi nimic. „Fac un apel la colegii şi specialiştii, la salariaţii Consiliului Judeţean să-şi vadă de treabă în continuare, să stea liniştiţi şi să prezinte proiectele pentru că procesul trebuie să continue. Nu dorim să întrerupem procesul de activitate al Consiliului Judeţean”, a spus Flutur.