joi, 5 iunie 2008

Local Kombat >> Preambul pentru Euro 2008


Sport




Atodiresei Goian vs Henry, “Pitbull” Atodiresei vs. Jeremy Layer

“Euro Local Kombat” este supergala de la Timişoara care va avea loc vineri seară, de la ora 23. Luptătorii români din circuitul K1 au programate câteva lupte la fel de grele ca şi cele ale fotbaliştilor lui Victor Piţurcă.

La fel ca la fotbal, unde România face parte din “Grupa morţii”, băieţii de la Euro Local Kombat au şi ei meciuri de foc. Luptele lor se doresc a fi un preambul pentru ceea ce va urma la Campionatul European.

Gala de la Timişoara a atras numele mari din K1. După Leko, Ustinov sau Kemayo, Samedov şi Bregy vin şi ei să se bată cu românii din Local Kombat.

Fălticeneanul Ionuţ Atodiresei va participa şi el la Euro Local Kombat. Dacă Dorin Goian va lupta cu fotbalişti precum Thierry Henry, Florent Malouda sau Franck Ribery, “Pitbull-ul” Atodiresei îl va înfrunta în ring pe conaţionalul acestora, Jeremy Layer. Luptătorul fălticenean vrea să-l învingă pe francez şi îşi doreşte ca şi naţionala lui Piţurcă să facă la fel cu selecţionata “cocoşului galic”. “Nu întâmplător organizatorii au găsit adversari din Franţa, Olanda şi Italia. Fotbalul este un sport foarte iubit în România şi toată lumea aşteaptă acum meciurile de la Euro. Şi noi vrem să ajungem să luptăm în circuite cât mai tari, cum ar fi cele din Olanda sau Japonia. La fel cum fotbaliştii vor să fie cei mai buni din Europa, şi noi ne dorim să luptăm cu cei mai puternici sportivi din lume”, a declarat “Pitbull-ul”.

Învingător la K1 Scandinavia şi Amsterdam, Bregy se bate cu Daniel Ghiţă, iar Zabit Samedov, marea speranţă a Estului, cu Sebastian Ciobanu, românul care vrea să-i calce pe urme lui Moroşanu. Învingătorul dintre Ghiţă şi Breggy ar putea ajunge la K1 SUA de la Miami.

În celelalte meciuri de la Euro Local Kombat, Raul Cătinaş va lupta cu olandezul Reamon Welboren, iar Andrei Buda îl va întâlni pe Emanuele de Profetis. Aşadar o “grupă de foc” şi pentru luptătorii români, la fel ca la Euro 2008: Buda cu Italia, “Pitbull-ul” cu omul Franţei şi Catinaş cu marea speranţă a Olandei!