duminică, 14 septembrie 2008

Liberalii suceveni şi-au desemnat 13 candidaţi din 14

Directorul de campanie al organizaţiei judeţene a PNL, Valică Gorea, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că liberalii suceveni şi-au desemnat 13 din cei 14 candidaţi din cele 10 colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, singurul candidat care nu a fost încă stabilit fiind cel din circumscripţia Suceava pentru Camera Deputaţilor.

Gorea a anunţat că PNL Suceava şi-a propus să obţină 19 la sută din voturi în circumscripţia judeţeană, la alegerile parlamentare din toamnă. „Trebuie să lucrăm ca un ceasornic. Să abordăm campania electorală cu convingere şi voinţă de învingător”, a afirmat Valică Gorea.

La alegerile parlamentare din 30 noiembrie, actualul deputat PNL de Suceava Mihai Sandu Capră va candida pentru Senat în colegiul Vatra Dornei – Gura Humorului, iar actualul senator de Suceava Tiberiu Prodan, în colegiul pentru Senat din zona Siret – Rădăuţi. Pentru Senat mai candidează, în colegiul Suceava, prorectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, prof. univ. dr. Aurel Burciu, iar în colegiul Fălticeni, fostul primar Gheorghe Cornia. Pentru Camera Deputaţilor candidează în colegiul Vatra Dornei omul de afaceri Cezar Ioja, în colegiul Câmpulung Moldovenesc, omul de afaceri sucevean Philip Rozopol, în colegiul Suceava-Vest, Doru Guliciuc, în colegiul Siret, directorul ARR Suceava, Iulian Angheluş, în Fălticeni-Est, Dan Fârţescu, în Fălticeni-Vest, Gheorghe Aldea, în Rădăuţi, George Coroamă, în Suceava-Est, Brânduşel Nichitean, iar în Rădăuţi-Est, Dumitru Irimescu.