duminică, 14 septembrie 2008

PsD acuză "atitudinea de trădător" a primarului Lungu

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat că primarul Ion Lungu promitea în primăvara acestui an, "în febra campaniei electorale", că va face diverse investiţii, iar acum "vine ca o babă şi se plînge că Guvernul nu-i dă bani". Virginel Iordache a reamintit că Ion Lungu s-a plimbat cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, pe strada Cernăuţi, care face parte din E 85, dar aceasta este închisă de mai mulţi ani, în urma unor alunecări de teren, iar investiţiile prevăzute acolo nu s-au mai realizat.

De asemenea, acesta a arătat că printre promisiunile edilului-şef se număra şi înfiinţarea unei noi grădiniţe în cartierul Obcini, dar că acum aceasta nu mai constituie o prioritate pentru Ion Lungu.

În opinia lui Virginel Iordache, cinci grădiniţe din municipiul Suceava nu vor putea să-şi înceapă activitatea la 15 septembrie, întrucît nu vor fi finalizate lucrările de modernizare, în timp ce la Colegiile Naţionale de Informatică, Petru Rareş şi Ştefan cel Mare "s-au început lucrări în mod pompieristic", termenul de finalizare fiind deja depăşit. "Atitudinea de trădător a primarului a adus grave prejudicii intereselor sucevenilor. Dintr-un interes personal s-a sacrificat o comunitate de peste o sută de mii de oameni", a completat liderul PSD Suceava.