marți, 21 aprilie 2009

Ce sunt chemtrails ?

In America foarte multa lume afirma faptul ca trec avioane care sprayaza cerul cu niste particule. La inceput nu s-a acordat prea multa atentie, lasand o matrice de linii. Intre timp datorita inmultirii acestui fenomen, mii de relatari lunare - o televiziune a dorit sa investigheze fenomenul si ce au descoperit puteti vedea aici :



Evident aceste operatiuni de "intunecare artificiala a atmosferei" sunt secrete, armata americana neaga orice implicare desi Barak Obama contrazice acest lucru prin declaratiile sale oficiale.

Obama se gandeste sa polueze stratosfera, ca sa raceasca planeta
Dupa ce a distrus financiar si inrobit populatia cu datoria publica pentru salvarea bancilor private, presedintele american, Barack Obama, ia in considerare un plan de a umple stratosfera de particule poluante, care ar reflecta caldura soarelui, pentru a lupta impotriva incalzirii globale. Experimentul controversat este considerat o posibila ultima solutie pentru racirea planetei, potrivit consilierului in stiinta al presedintelui american, John Holdren, relateaza Daily Mail . Astfel, planul prevede pulverizarea, in stratosfera, a unor particule de dioxid de sulf, dioxid de aluminiu si aerosoli, care ar urma sa reflecte caldura.

Holdren a admis ca aceasta abordare ar putea avea si efecte negative grave si nu ar rezolva complet problemele legate de emisiile de gaze cu efect de sera.

"Dar am putea deveni destul de disperati incat sa vrem sa folosim planul", a spus Holdren.

Intunecarea Globala
Aceste experiemente fac parte din programul de "geoengineering" sau "Intunecarea Globala" un plan prin care marile puteri ale lumii doresc sa arunce particule fine in atmosfera care sa reflecte lumina solara. Nu vreau sa speculez cu lupta dintre intuneric si lumina... dar e destul de clar, nu ?

0 comentarii: