duminică, 15 iulie 2007

FC Cetatea Suceava se impune şi în cel de-al doilea amical cu Juventus Fălticeni

FC Cetatea Suceava se impune şi în cel de-al doilea amical cu Juventus Fălticeni

Cea de-a doua întâlnire amicală între Juventus Fălticeni şi FC Cetatea Suceava a avut loc ieri pe stadionul "Tineretului" de această dată. În pofida suprafeţei de joc mai dificile, sucevenii au reuşit să se impună din nou cu scorul de 3-2.
Dicher a deschis scorul în minutul 10, speculând o greşeală a apărării gazdelor, pentru ca Pânzariu să egaleze dintr-o lovitură de la 11 metri.
La cinci minute de la reluarea jocului, a adus din nou în avantaj formaţia FC Cetatea Suceava transformând impecabil o lovitură liberă. Juniorul Lupu a fost cel care a mărit avantajul la două goluri în minutul 75, pentru ca Juventus Fălticeni să reducă din handicap prin Şuleru, din penalty stabilind astfel scorul final. FC Cetatea Suceava a început amicalul cu Juventus Fălticeni cu Roheţchi - Leuciuc, Nicolau, Ungureanu, Halip - Apetri, Cojenel, Celpan - Homneac, Dicher, Iordache, în timp ce pentru gazde au evoluat Mihai - Dumistrăcel, Berezoschi, Ciopraga, Vrabie, Pânzariu, O. Bosancu, Hulubă, Prisacă, A. Ailenei şi Tomescu.
În cele două formaţii au mai jucat, la FC Cetatea Suceava, Constantin, Mitruc, Breniuc, Stănescu, Andrieş, Gh.Tătar, Lupu, Streinu, Corneanu, iar la Juventus Fălticeni, Iederan, D.Munteanu, Zaremba, Şuleru, Fl.Ailenei, Ciocârlan, Luca, Irimescu, Pantea şi Sava. (Adi P.)

0 comentarii: