joi, 17 ianuarie 2008

PSD vrea 70 de primarii sucevene


PSD Suceava isi va definitiva pana la jumatatea lunii februarie listele cu candidatii pentru alegerile locale din vara, a declarat, miercuri, liderul judetean al partidului, Gavril Marza.

Liderul social-democratilor suceveni a afirmat ca pentru campania electorala se vor face strategii zonale pentru sustinerea candidatilor de primar pentru fiecare localitate in parte, iar oferta politica va fi adaptata corespunzator pentru a se plia pe dorintele electoratului.
Potrivit lui Marza, toti cei 81 de primari pe care-i are PSD in prezent pot candida pentru un nou mandat, daca nu-i impiedica probleme de sanatate sau daca vor sa se retraga.
Marza a precizat ca lansarea tuturor candidatilor se va face cu prilejul unei conferinte judetene, urmand ca fiecare pretendent la fotoliul de primar sa fie prezentat in localitatea in care candideaza.
Social-democratii si-au stabilit obiectivele pentru acest an electoral, avand ca prioritate ''recucerirea'' Consiliului Judetean. Totodata, social-democratii suceveni si-au propus sa castige 45% din mandatele de consilieri judeteni si cel putin 70 de primarii. Consiliul Judetean sucevean are 36 de consilieri, iar in judet sunt 114 primarii.
In prezent, CJ Suceava este condus de Gavril Marza, care nu este exclude posibilitatea sa candideze pentru un nou mandat.

0 comentarii: