marți, 19 februarie 2008

Aurel Daicu: „În doi ani vom avea o casă a fotbalului la Suceava”

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu, îţi doreşte să construiască o casă a fotbalului la Suceava. Şeful AJF a demarat deja discuţiile cu pri-vire la viitorul sediu, spunând că există două variante în acest sens. „Ori vom primi teren şi vom începe construcţia de la zero ori vom face o mansardare a actualului spaţiu” – a precizat Daicu. El a mai adăugat că, prin construirea unui nou sediu, mult mai modern, AJF Suceava şi fotbalul sucevean în general vor avea numai de câştigat.

În prezent, activitatea forurilor fotbalistice judeţene se desfăşoară într-un spaţiu care iniţial a fost prevăzut pentru a funcţiona ca spălătorie. „Vreau să las ceva în urma mea. Dacă vom reuşi să construim această casă a fotbalului, vom scăpa şi de plata chiriei lunare pe care o achităm acum”, a adăugat Aurel Daicu.

În perioada următoare, preşedintele AJF va avea discuţii cu şefii administraţiei publice locale precum şi cu cei ai Agenţiei Naţionale pentru Sport. „După ce vom şti exact unde vom avea spaţiu, vom demara lucrările” a încheiat Daicu.

0 comentarii: