luni, 18 februarie 2008

Campania electorală, interzisă în Primăria Suceava



Angajaţii Primăriei Suceava au fost avertizaţi, luni, oficial, că nu au voie să desfăşoare nici un fel de activitate cu caracter electoral în cadrul instituţiei unde lucrează.

“La şedinţa de dimineaţă, i-am avertizat pe toţi directorii, şefii de servicii, de birouri şi de compartimente că nu cer nimănui să facă campanie electorală în Primăria Municipiului Suceava, dar şi faptul că le interzic angajaţilor să desfăşoare aici asemenea activităţi. Eu cred ca asta e o stare de normalitate, salariaţii trebuie să îşi vadă de atribuţiile lor, mai ales că acum sunt funcţionari europeni. Implicarea în campaniile electorale contravine total statutului de funcţionar european”, a declarat Ion Lungu.

Decizia de luni a edilului şef al Sucevei se înscrie pe aceeaşi linie pe care a urmat-o până acum, de a nu discuta problemele politice în cadrul municipalităţii sucevene, dar şi refuzul de a comenta evenimentele politice din calitatea sa de primar, spunând mereu în Primărie se face administraţie, nu politică!”.

0 comentarii: