luni, 18 februarie 2008

Locuri de munca in retail si inginerie

Carrefour a anuntat ca va scoate o oferta de 4000 de locuri de munca in cursul anului 2008, in urma deschiderea de noi magazine in tara, potrivit editiei din 18 februarie a Business Standard. Primul supermarket va fi deschis la Suceava, iar numarul de locuri de munca va fi de aproximativ 450. Potrivit reprezentantului Carrefour, locurile de munca vacante pentru fiecare magazin deschis vor totaliza un numar de aproximativ 500-600.

Cele mai cautati candidati sunt pentru locuri de munca profesioniste, precum brutar, bucatar, macelar, preparator peste. Locuri de munca vacante la Carrefour vor fi in Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si Bucuresti.
*
Combinatul Mittal of
era locuri de munca pentru ingineri romani, in tara si in strainatate, potrivit Cotidianul (18.02.2008). In prima instanta, ArcelorMittal scoate pe piata locuri de munca pentru maximum 100 de absolventi ai facultatilor de inginerie. Potrivit reprezentantilor companiei, procesul de recrutare este unul continuu.

Locurile de munca vacante sunt in specializari precum mecanica, electronica, metalurgie, stiintele materialelor, automatizari si minerit. Oferta de locuri de munca a Mittal se desfasoara in doua etape: o perioada de pregatire de un an in care tinerilor li se ofera traininguri, urmata de angajarea in companie.

0 comentarii: