vineri, 22 februarie 2008

Social-democraţii suceveni vor vota după pofta inimii preşedintele Consiliului Naţional al PSD


Politica



Reprezentanţii organizaţiei sucevene în Consiliul Naţional al PSD vor vota după pofta inimii ce candidat consideră că e bun la preşedinţia consiliului, pentru bătăliile viitoare ale PSD. Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a precizat miercuri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia Suceava a PSD are 26 de membri în Consiliul Naţional şi că Biroul Permanent Judeţean a discutat despre votul ce va fi acordat în Consiliul Naţional, dar nu a fost stabilită o poziţie comună a organizaţiei. Acesta a declarat că „fiecare membru al Consiliului Naţional are libertatea de a vota cu orice candidat pe care îl consideră bun pentru bătăliile viitoare ale PSD”.

Consiliul Naţional al PSD se va reuni vineri, 22 februarie, ocazie cu care îşi va alege preşedintele şi va desemna trezorierul partidului.

Referindu-se la opţiunea personală, acesta a afirmat că va vota cu Adrian Năstase, pentru că „s-a săturat” ca fiecare lider al PSD să aibă întocmite dosare penale.

Ovidiu Donţu a spus că „nu mai impresionează pe nimeni poliţia politică”, iar în cazul lui Adrian Năstase, procurorii încearcă de patru ani să dovedească faptul că a cumpărat o casă fără ferestre. Vicepreşedintele PSD Suceava a subliniat că până acum anchetatorii au avut suficient timp să facă probatoriul. „Dacă s-au gândit că îl vor putea ţine pe Adrian Năstase blocat două-trei mandate, s-au înşelat”, a afirmat Ovidiu Donţu.

„Adrian Năstase nu mai poate fi ţinut în afara conducerii PSD. Cred într-un PSD cu Ion Iliescu preşedinte fondator, cu Mircea Geoană preşedintele poporului PSD şi Adrian Năstase, preşedintele Parlamentului PSD, aşa cum plastic poate fi asemuit Consiliul Naţional. Împreună cu toţii să construim mesajul PSD pentru cele patru tururi de scrutin care urmează”, a adăugat vicepreşedintele PSD Suceava.

0 comentarii: